Referenssit

Kuva Katriina Moon verkkosivuistaKatriina Moon

Suunnittelimme yritykselle Katriina Moon Oy logon ja yritysilmeen. Suunnittelimme ja toteutimme myös verkkosivut ja konsultoimme yritystä liiketoiminnan useilla eri osa-alueilla.


Kuva KMR Oura mainosjulisteestaKMR Oura

Suunnittelimme yritykselle KMR Vehicles Oy logon ja yritysilmeen sekä laadimme graafisen ohjeiston. Lisäksi suunnittelimme KMR Oura tuotemerkin logon. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle verkkosivut, laadimme tekstejä, otimme tuotekuvia sekä suunnittelimme ja toteutimme materiaalit messumarkkinointiin. Konsultoimme yritystä liiketoiminnan useilla eri osa-alueilla.


Kuva Tmi Juha Kaireniuksen verkkosivuistaJuha Kairenius

Sunnittelimme Tmi Juha Kaireniukselle logon ja yritysilmeen. Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle verkkosivut, laadimme tekstejä sekä otimme tuotekuvia. Laadimme yritykselle myös graafista markkinointimateriaalia.


Kuva Adenova Lääkärikeskuksen verkkosivuistaAdenova

Suunnittelimme ja toteutimme Adenova Lääkärikeskus Oy:lle verkkosivut sekä laadimme tekstejä ja otimme tuotekuvia.


Kuva Uppik ry:n juhlalehden kannestaUppik

Taitoimme Uppik Ystävyysseura Suomi-Grönlanti ry:n juhlajulkaisun. Lisäksi laadimme lehdistötiedotteen ja artikkeleita sekä otimme ja käsittelimme valokuvia.


Kuva Ihmeiden aika -julisteestaIhmeiden aika

Hoidimme Ihmeiden aika -taidenäyttelyprojektin tiedotuksen sekä suunnittelimme ja toteutimme projektille verkkosivut. Taitoimme myös taidenäyttelykokonaisuudesta tehdyn kirjan.